fotokabashi

Rreth neth

Jeta është e mbushur plot me kujtime të bukura, me çaste gëzimi e buzqeshje. Foto Kabashi përmes fotografië arrin të mbajë kujtimet e gjalla përgjithmonë. Mjafton një shkrepje profesionale që do ti jap shpirt fotografisë tuaj, dhe ti bëj momentet tuaja të duken të mrekullueshme ashtu siq ishin në të vërtetë. Përmes fotografisë ne arrijmë ti mbajmë kujtimet e gjalla përgjithmonë.

Read More
fotokabashi

Qka ofrojmë ne

Foto Kabashi përmes fotografië arrin të mbajë kujtimet e gjalla përgjithmonë. Mjafton një shkrepje profesionale që do ti jap shpirt fotografisë tuaj

Video Gjirime

Xhirimeve me Paisje profesionale te teknologjise se fundit.

Fotosesion

Fotosesione te qifteve ne natyr dhe studio.

Foto Album

Foto Albume per kujtimet me te bukura te jetes tuaj.

Printime

Te gjitha llojet e printimeve dhe gravimeve ne objekte te ndryshme sipas porosise.